Telesis Europe B.V.
Leeuwenhoekstraat 80
2652 XL Berkel en Rodenrijs
The Netherlands

Phone +31 (0)088 505 1800
Email : Telesis_sales_Europe@telesistech.com

TELESIS - MARK OF CONFIDENCE

Laser Markeersystemen Klasse 1-behuizingen voor lasermarkeersystemen Graveersystemen Elektrische Markeersystemen Data Plate Marking Markeren Volgens UID Markeren van 2D Codes Accessoires Brochures Speciale Oplossingen Software download produktgegevens Installatietekeningen Produkt videos Wat onze klanten zeggen Aanstaande tradeshows

Pinstamp® pinmarkeersystemen

Pinstamp® Pinmarkeersystemen

De volledig programmeerbare PINSTAMP®-markeersystemen met een of meer pinnen zijn gebaseerd op het oorspronkelijke, gepatenteerde "zwevende pin"-ontwerp van Telesis. Een pneumatisch aangedreven metalen pin stanst tekens op het markeeroppervlak, naar keuze in een dot matrix-patroon (puntjes) of in doorlopende lijnen. Ook het stansen van logo's, grafische afbeeldingen of 2D-codes* is mogelijk. De markeerpin "zweeft" op constante retourluchtdruk. Daardoor vormen onregelmatigheden in het oppervlak tot 1/4" geen enkel probleem, en treden er geen spanningsconcentraties op.

Aangezien de kracht van de markering wordt bepaald door luchtdruk, kan de markering worden aangepast voor praktisch elke toepassing. Telesis fabriceert meer dan 10 veelzijdige PINSTAMP®-modellen. Deze zijn rendabel in te zetten in uiteenlopende situaties, zowel stand-alone als binnen een productielijn.

Integratie/Werkbanksystemen

Integratie/Werkbanksystemen

Handmarkeersystemen

Handmarkeersystemen

Speciale systemen

Speciale systemen

Controllers

Controllers

Merlin® Visual Design controller-software onder Windows®

Merlin® Visual Design controller-software onder Windows®

Meer informatie over Merlin® Visual Design controller-software onder Windows®