Telesis Europe B.V.
Leeuwenhoekstraat 80
2652 XL Berkel en Rodenrijs
The Netherlands

Phone +31 (0)088 505 1800
Email : Telesis_sales_Europe@telesistech.com

TELESIS - MARK OF CONFIDENCE

Pin Markeersystemen Laser Markeersystemen Klasse 1-behuizingen voor lasermarkeersystemen Graveersystemen Elektrische Markeersystemen Data Plate Marking Markeren Volgens UID Markeren van 2D Codes Accessoires Brochures Software download produktgegevens Installatietekeningen Produkt videos Wat onze klanten zeggen Aanstaande tradeshows

Telesis NL Markeersystemen

Maatwerkoplossingen in markeersystemen

Telesis beschikt over ongeƫvenaarde technische capaciteiten voor het leveren van maatwerkoplossingen. Wij bieden dus niet alleen het meest uitgebreide assortiment aan standaardsystemen voor permanente markering, maar kunnen deze systemen ook probleemloos aanpassen aan uw specifieke eisen. Of het nu gaat om een hoge markeersnelheid, een moeilijk toegankelijke plek of eisen op het gebied van de foutbestendigheid, wij kunnen een oplossing bieden die is afgestemd op uw specifieke situatie.

Wij hebben ervaring in het optimaliseren van de prestaties: van het produceren van geĆÆntegreerde werkstations tot het ontwerpen van unieke systeemconfiguraties.

Kortom, of het nu gaat om puntmarkering of lasermarkering, bij Telesis bent u aan het juiste adres voor specifieke markeeroplossingen.

Maatwerkoplossingen in markeersystemenHieronder treft u enkele beschrijvingen aan van speciaal door Telesis ontworpen markeersystemen. U kunt deze downloaden.

Om pdf-bestanden te bekijken klikt u op de gewenste link. In de meeste gevallen opent uw browser dan het bestand. Als dit niet gebeurt, klikt u op de knop TERUG van uw browser, selecteert u het bestand opnieuw en klikt u met de RECHTER muisknop. Kies "Doel (of: Koppeling) opslaan als". Hiermee slaat u het bestand op uw lokale vaste schijf op. U kunt het bestand vervolgens bekijken door het te openen in Acrobat® Reader.

Beschikbare toepassingsbeschrijvingen:

Bekijk hier video's over speciaal aangepaste systemen:


Meer informatie over maatwerkoplossingen
Maatwerkoplossingen in markeersystemen

Maatwerkoplossingen in markeersystemen

Maatwerkoplossingen in markeersystemen