Telesis Europe B.V.
Leeuwenhoekstraat 80
2652 XL Berkel en Rodenrijs
The Netherlands

Phone +31 (0)088 505 1800
Email : Telesis_sales_Europe@telesistech.com

TELESIS - MARK OF CONFIDENCE

Pin Markeersystemen Laser Markeersystemen Klasse 1-behuizingen voor lasermarkeersystemen Graveersystemen Data Plate Marking Markeren Volgens UID Markeren van 2D Codes Accessoires Brochures Speciale Oplossingen Software download produktgegevens Installatietekeningen Produkt videos Wat onze klanten zeggen Aanstaande tradeshows

BenchMark® Pinmarkeersystemen

BenchMark® Pinmarkeersystemen

Laat het ouderwetse markeren achter u en kies voor de oplossing die met u meegroeit.

Met deBenchMark®-pinmarkeersystemen, die in de VS worden gefabriceerd door Telesis Technologies, kunt u eenvoudig en op elke gewenste plek permanente markeringen van hoge kwaliteit aanbrengen. De BenchMark-serie is ideaal als u incidenteel markeringen moet aanbrengen of als u markeervoorzieningen nodig hebt op diverse locaties.

Direct klaar voor gebruik

Alle BenchMark-systemen zijn rechtstreeks vanuit de verpakking gemakkelijk te installeren en klaar voor gebruik. Omdat deze systemen werken met elektromechanisch aangedreven pinnen, kunt u deze draagbare of werkbanksystemen op vrijwel elke locatie direct inzetten: anders dan bij veel concurrerende producten hebt u geen persluchtaansluiting nodig.

Dankzij de volledig geïntegreerde, compacte BenchMark-controller is aansluiting op een pc niet nodig. Deze beproefde controller is een aparte unit die onderhoudsvriendelijk en eenvoudig programmeerbaar is en veel functies biedt.

BenchMark® 200/470 Werkbank

De BM200 heeft een markeervenster van 100 x 100 mm, dat geschikt is voor veel toepassingen, zoals het markeren van gegevensplaatjes. De met de hand instelbare markeerkophouder biedt flexibiliteit bij het markeren van onderdelen met verschillende formaten.

BenchMark® BM200 Pinmarkeersysteem

 Productbrochure (pdf)
 Technische gegevens

Meer informatie over het BenchMark® BM200/470 pinmarkeersysteem

 

BenchMark® 320/470 Werkbank

De unieke markeerarm, die kan worden verlengd om onderdelen goed te kunnen plaatsen en verwijderen, en een groter markeervenster van 150 x 100 mm bieden extra flexibiliteit en gebruiksgemak.

BM320

 Productbrochure (pdf)
 Technical Data Sheet
 Productvideo

Meer informatie over het BenchMark® BM320/470 pinmarkeersysteem

 

BenchMark® 460/470 Handmarkeersysteem

Handmarkeersystemen zijn de perfecte oplossing voor onderdelen die te groot of te zwaar zijn om naar een vast markeerstation te brengen. De BenchMark® 460/470 is het lichtste handmarkeersysteem op de markt (1,7 kg). Dit zeer efficiënte markeersysteem heeft een ergonomisch ontwerp dat maximaal comfort en productiviteit garandeert. Het grote markeervenster van 100 x 25 mm is ideaal voor praktisch alle markeertoepassingen.

BenchMark® BM460 Pinmarkeersysteem

 Productbrochure (pdf)
 Technische gegevens
 Productvideo

Meer informatie over het BenchMark® BM460/470 pinmarkeersysteem