Telesis Europe B.V.
Leeuwenhoekstraat 80
2652 XL Berkel en Rodenrijs
The Netherlands

Phone +31 (0)088 505 1800
Email : Telesis_sales_Europe@telesistech.com

TELESIS - MARK OF CONFIDENCE

Pin Markeersystemen Graveersystemen Elektrische Markeersystemen Data Plate Marking Markeren Volgens UID Markeren van 2D Codes Accessoires Brochures Speciale Oplossingen Software download produktgegevens Installatietekeningen Produkt videos Wat onze klanten zeggen Aanstaande tradeshows

Lasermarkeer- en graveersystemen

Lasermarkeer- en graveersystemen

Teleis is het enige bedrijf dat niet alleen bekend staat als innovatieve marktleider op het gebied van de lasermarkeertechnologie, maar ook als zeer deskundige probleemoplosser. Telesis was een van de eerste bedrijven die glasvezellasers ging toepassen in markeersystemen. Tegenwoordig leveren wij een breed assortiment aan lasersystemen voor talloze markeer- en materiaalbewerkingstoepassingen.

Telesis levert meer dan goed doordachte lasermarkeersystemen: u kunt er ook op vertrouwen dat u met een uitstekend bedrijf in zee bent gegaan. De lasermarkeersystemen van Telesis bieden diverse belangrijke voordelen.

Jarenlange ervaring in industriële markeertoepassingen. Sommige bedrijven produceren lasers die op zich functioneren, maar het is niet altijd duidelijk hoe ze zich houden in echte praktijkomstandigheden. Telesis heeft tientallen jaren ervaring in de implementatie van Pinstamp®-markeersystemen in de automobiel- en luchtvaartindustrie en andere veeleisende takken van industrie. Daardoor kunnen we garanderen dat onze systemen duurzaam genoeg zijn om onder zware omstandigheden goed te blijven functioneren. Telesis-lasermarkeersystemen werken niet alleen goed in een laboratoriumsituatie: ook in productielijnen kunt u er dag-in-dag-uit op vertrouwen.

Breed scala aan technologieën. Telesis levert een breed scala aan laser markeersystemen. Omdat wij werken met alle belangrijke lasermarkeertechnologieën – glasvezel, halfgeleider en CO2 – kunnen wij altijd voldoen aan uw specifieke eisen. U hoeft zich niet aan te passen aan een voorgekookte oplossing uit een beperkt assortiment, maar krijgt altijd een systeem dat perfect aansluit op uw behoeften.

UVC-lasers (U-serie)

 UVC-lasers (U-serie) - meer informatie

CO2-lasers (C-serie)

  CO2-lasers (C-serie) - meer informatie

Halfgeleiderlasers (E-serie)

 Halfgeleiderlasers (E-serie) - meer informatie

Glasvezellasers (F-serie)

 Glasvezellasers (F-serie) - meer informatie

Groene laser - meer informatie

 Groene laser - meer informatie

   
Lasermarkeer- en graveersystemen